logo-mini

Zašto Studio Moschella?

Zašto Studio Moschella?

Studio Moschella je dizajnerski i operativni centar tvrtke Moderni i klasični interijeri d.o.o. U svom dugogodišnjem i uspješnom radu s europskim, pretežno talijanskim proizvođačima namještaja, proizvođačima rasvjete i dekoraterima stekli smo dragocjeno iskustvo i sigurnost u partnere i proizvođače koji sudjeluju u opremanju stambenih, rezidencijalnih i poslovnih prostora.

Na području grada Zagreba, Rijeke, Opatije, Kvarnerskih otoka i Istre živi tisuće naših zadovoljnih klijenata.

 

AKO ŽELITE:

  • ugodan, funkcionalan i atraktivno dizajniran interijer prema vašim potrebama, koloristiku i ritam koji je u potpunosti u skladu s vašim karakterom, koji će se savršeno uklopiti u vašu dnevnu rutinu i zaokružiti vaše postojanje u jedinstvenu harmoniju mira, poslovne i obiteljske sreće
  • da svaki materijal koji čini vaš interijer bude pažljivo odabran te maksimalno iskorišten od strane stručnjaka koji je specijaliziran za njegovu obradu ili rukovanje (npr. želite li kamen isklesan u tradicionalnom talijanskom zanatu u Veroni, umjetnička djela renomiranih hrvatskih umjetnika u vašem domu, ili možda masivni namještaj iz tradicionalnog talijanskog obrta u Padovi?)
  • svoje ideje pretvoriti u predivan dom ili poslovni prostor, no niste sigurni kako biste sve to prikazali na papiru, te kome biste se obratili, jer vam se sve čini kao suviše kompliciran poduhvat, koji usput puno košta?
  • živjeti bez iznenađenja i želite provjeriti u vrhunskoj 3D V-ray render tehnologiji  kako će vaš interijer izgledati, prije nego platite ijednu kunu?

Ako želite interijer koji je pažljivo prilagođen vama od strane iskusnog i kreativnog dizajnerskog tima iza kojeg su tisuće zadovoljnih klijenata (kliknite za reference), dizajnerskog tima koji je izabrao najbolje tvornice u industriji uređenja interijera, koji surađuje sa odabranim stolarima, keramičarima i dekoraterima kako bi vama prenio najbolje za najnižu cijenu, onda je Studio Moschella sve što trebate!

Studio Moschella brine se za uređenje vašeg interijera od početne izmjere prostora, pa sve do postavljanja zadnjeg komada namještaja, ili ljepljenja posljedne pločice. To znači, ni više ni manje, da projektiramo, organiziramo i realiziramo sve korake koji su potrebni da dobijete vaš interijer iz snova u rekordnom roku, uz minimalno živciranje i napor.

Ako ste se prepoznali u bilo kojoj točci iznad, Studio Moschella treba biti vaše sljedeće odredište, zato što:

  • posjedujemo znanje – u teoriji i praksi, znamo kako stvoriti ekskluzivan i udoban interijer po vašoj mjeri, bez previše kompliciranja i gubljenja vremena, od vaše (ili naše) ideje, početne skice, odabira materijala, dobavljača i majstora, preko izrade, montaže, do postavljanja pločica, tapeta, ukrasa i rasvjete, za sve se brinemo mi i vodimo vas korak po korak do cilja
  • ne trebate pročitati 150 časopisa o uređenju interijera, angažirati 15 različitih majstora, 10 tvrtki ili 5 dizajnera  jer se Studio Moschella brine za:
  • ideju i dizajn
Elis Moschella, dugogodišnji dizajner interijera, osnivač tvrtke Moderni i klasični interijeri d.o.o. za distribuciju ekskluzivnog talijanskog namještaja i studija za dizajn interijera Moschella, nagrađivani slikar i dizajner (kliknite za više informacija).
Vesna Gostović, dipl. Ing.arh. dugogodišnji suradnik s međunarodnim i nacionalnim iskustvom u dizajniranju, opremanju i izvođenju interijera (kliknite za više informacija)
  • materijale – odabiremo (prema vašim mogućnostima) najkvalitetnije materijale preko pouzadnih dobavljača s kojima surađujemo godinama. Znamo sve trikove i skrivene načine kako da vam osiguramo upravo ono što želite. Nema šokova, samo ugodnih iznenađenja. Bilo da se radi o kamenu, keramici, masovnom hrastovom drvetu, tekstilu, koži i sl., sve što ugradimo u vaš interijer biti će vrhunske kvalitete, ali još važnije, svi materijali biti će obrašeni i postavljeni od strane iskusnih majstora koji će maksimalno iskoristiti njihov potencijal kako bi vaš dom ili poslovni prostor učinili savršenim
  • svakog provjerenog majstora obrtnika koji sudjeluje u izradi vašeg interijera  pratimo, kako bi sve ispalo kao na skicama i upravo onako kako ste zamislili, bez neugodnih iznenađenja.
  • surađujemo s najboljim proizvođačima i zanatskim radionama u Hrvatskoj i Italiji na području obrade drva, stakla, kamena, metala,  tekstila i namještaja. Radimo sve po mjeri i zahtjevima klijenta, što znači da kod nas možete dobiti samo ono što želite, ili više.

Comments are closed.