FAQ

Vaša pitanja

Studio Moschella ima vrlo veliki broj izvorišta i načina da se odrade veliki i tehnološki složeni projekti. Isto tako ima načina i rješenja da se odrade projekti uređenja kuće ili samo kuhinja ili sobica.

Stara je izreka ”Nema projekta koji prevelik ili projekta koji je premali”.

Ono što je važno je da naš dizajner zna iz iskustva kako najbolje iskoristiti zadani budget u vašu korist. Sigurno je da će troškovi, odnosno investicija biti unutar vaših očekivanja.

Studio Moschella je pouzdan vodič kroz vrlo složene tehnološke i zakonske procese u obrtništvu i opremanju objekata gdje aktivno sudjeluje više desetaka neovisnih struka, obrtnika, dobavljača i proizvođača.

Dizajneri, Studio Moschella, pažljivo slušaju vaše potrebe i zahtjeve te surađuju s vama u svakom detalju. Tokom izrade riješenja, po potrebi ili vašem zahtjevu, modificiraju se riješenja i traže alternativne solucije.

Dizajn prostora, koloristiku i ritam stvaramo prema Vašim željama i mogućnostima. Poštujemo struku i okvire vrijednosti zadane investicije. Uspješno pronalazimo stil i koncept i pomažemo izraziti vaš ukus kao neponovljive i jedinstvene osobe.

Kreativan i funkcionalan interijer nije san, to je formula.

Moderni i klasični interijeri d.o.o. je tvrtka koja je osnovna kako bi objedinila sve faze i procese od dizajna do izvedbe strukture po sistemu ključ. Štedi vaše vrijeme i novac prema unaprijed definiranim pravilima. Možete koristiti samo usluge izrade idejnog projekta ili savjeta.

Moderni i klasični interijeri d.o.o. je tvrtka koja ima nepresušan izvor proizvođača i dobavljača. Naša je specijalnost product design.

Surađujemo s najboljim proizvođačima i zanatskim radionama u Hrvatskoj i Italiji na području obrade drva, stakla, kamena, metala, tekstila i sjedećih garnitura. Radimo sve po mjeri i zahtjevima klijenta.

Imate li jednostavna pitanja, možete nam se obrati mailom, mi ćemo odgovoriti.

Ukoliko ste na području Rijeke i okolice, poželjno je da se upoznate s dizajnerom, kako bi stekli povjerenje.

Dizajner će temeljito definirati vaše potrebe. Nakon toga se korispondencija vrši e-mailom ili skype-om. Preporučujemo za početak osobni kontakt.